Wie zijn wij

Mijn naam is Herbi Bomers en ben eigenaar van HB PRO TRADE. Dit bedrijf is opgericht op 8 november 2019.

Ik ben al sinds 2005 werkzaam als docent Werken in de Winkel op Praktijkschool Prakticon in Doetinchem. Sinds september 2018 ben ik ook docent werken in de Logistiek. Door mijn jarenlange ervaring als verkoper in diverse winkels en functies als magazijnmedewerker en planner bij een transportbedrijf heb ik een schat aan ervaring opgedaan in het bedrijfsleven.

MISSIE

De missie is om scholen te ondersteunen in het geven van praktijklessen voor het werken in de winkel, logistiek en schoonmaak.

Wanneer het vak met passie en enthousiasme wordt gegeven dan motiveert het de leerlingen het vak nog beter onder de knie te krijgen.

Centraal bij de methode staat de echte praktijk.

Leerlingen worden enthousiast en gemotiveerd wanneer zij competenties krijgen aangeleerd die in het echte bedrijfsleven voorkomen en realistisch worden gesimuleerd.